Wie zijn wij

We zijn in 2009 gestart met de praktijk. We zijn een enthousiast team van een chiropractor en 2 praktijk-assistentes. Door ons professioneel en enigszins informeel op te stellen hopen we ons enthousiasme over te brengen op iedereen die onze praktijk bezoekt! Ons doel is om zo goed mogelijke zorg te bieden en dat doen wij onder andere door naar de mensen te luisteren, en ze op hun gemak te stellen. Pas als we een beeld hebben van de klachten, kunnen we een behandelplan opstellen. Eerlijkheid staat hierbij voorop!

Jeanette Bron-Beute (midden)
In 2006 ben ik afgestudeerd aan het Anglo European College of Chiropractic. Na 4 jaar met veel plezier bij chiropractie Borger te hebben gewerkt ben ik zelf gestart hier in Nietap. Door de jaren heen heb ik veel mensen mogen helpen, heb ik een aantal chiropractoren mogen begeleiden en is de praktijk uitgegroeid tot wat het nu is.

Ik ben moeder van 2 jongens, pas getrouwd en heb een voorliefde voor paarden.

Regelmatig volg ik cursussen die ik interessant vind en waarvan ik denk dat ze een toevoeging kunnen zijn voor de behandelingen. Denk hierbij aan functionele neurologie, spiertechnieken en chiropractie voor baby's en zwangeren. Sinds 2007 behandel ik ook dieren, tegenwoordig wel minder intensief dan eerder in verband met mijn volle agenda. 


Manuela Sipkes (links)
Sinds april 2012 ben ik werkzaam bij chiropractie Esphina als receptioniste/telefoniste. Tevens ben ik vanaf 2004 praktijkassistente bij Verloskundigenpraktijk Ma lune, en langs deze weg heb ik dan ook kennis gemaakt met de chiropractie. Aangezien de verloskundigen ook gevestigd zijn in de praktijkruimte van Esphina, en ze regelmatig baby's en zwangeren doorverwijzen, is mijn interesse ontstaan in de chiropractie. Toen Esphina het druk kreeg en wilde uitbreiden, was het voor mij een kleine stap om wat meer uren te kunnen gaan werken binnen een super leuk team!

De medische dienstverlening heb ik altijd al heel erg interessant gevonden, en de verscheidenheid aan mensen vind ik heel erg leuk! Het blijft een uitdaging om mensen informatief zo goed mogelijk te ondersteunen, en klantvriendelijkheid staat daarbij voorop!

Mijn persoonlijke leven bestaat vooral uit sportieve dingen ondernemen met mijn gezin, ik heb 2 dochters die fanatiek zijn in de paardensport en zelf ben ik gek op fitnessen, wandelen en muziek luisteren!


Evelyn van der Velde (rechts)
Na jaren in de horeca en detail handel te hebben gewerkt, wist ik zeker dat ik nog één keer de overstap wilde maken naar een baan in de dienstverlening die meer gericht zou zijn op de zorg.

Per 1 mei 2022 ben ik nu werkzaam bij Esphina als praktijkassistente en vanaf dag één doe ik dit met erg veel plezier! De zorgvuldige manier van de behandelingen en de vriendelijke benadering van de patiënten maakt dat dit een mooie baan is met fijne collega's.

Het werk is goed te combineren met mijn thuis situatie, ik ben getrouwd en heb twee zoons waarvan één uitwonend en hou van woordpuzzels en fietsen.

 
Button